Art of making food

Lisans ve
Lisansüstü Eğitim Danışmanlığı

Hollanda, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi için danışmanlık vermekteyiz.

1.

Üniversiteler

Uluslararası saygın derecelendirme kuruluşları tarafından yapılan sıralamalarda dünya çapında ilk 200 içerisinde yer alan üniversitelere öğrencilerin yerleşmesini hedeflemekteyiz.

2.

Bölümler

Yurtdışında yerleşik olan akademik kadromuz tarafından gelecek vadeden bölümler ve meslekler hakkında ayrıntılı bilgilendirmeler yapmaktayız.

3.

Burslar

Yabancı ülkeler, üniversiteler ve çeşitli kurumlar uluslararası öğrencilere birçok burs ve mali yardım imkanı sunmaktadır. Gitmek istediğiniz ülkeye ve seçmek istediğiniz bölüme göre yurt dışı eğitim burslarını kişiye özgü değerlendirerek bulmanıza destek oluyoruz.

4.

Mali
Yardımlar

Yabancı ülkeler yaşam ve eğitim giderlerine ilişkin öğrencilere çeşitli mali yardımlar yapmaktadır. Avukat ve hukuki danışmanlarımız yurt dışındaki mali desteklerin başvuruları hakkında sizlere destek sağlamaktadır.

BÜTÜNSEL BİR YAKLAŞIM

Tüm danışmanlarımız süreci birbirleriyle koordineli ve planlı bir şekilde yürütmektedir.

ÖĞRENCİLERİN YARININ LİDERLERİ OLMALARINI SAĞLAMAK

Sizin İçin En Doğru Zaman!

“Uluslararası saygın derecelendirme kuruluşları tarafından yapılan sıralamalarda dünya çapında ilk 200 içerisinde yer alan üniversitelere öğrencilerin yerleşmesini sağlamaktayız. Yurt dışında iyi bir eğitim almak kariyer hedeflerinizi başarmanızda en önemli basamağı oluşturmaktadır. Öğrencinin ihtiyaçlarına uygun şehir ve bölüm tercihi yapmak, üniversite başvurularında destek olmak, yurt dışına yerleşim ve adapte olma süreçleri gibi bütün aşamalarda danışmanlarımızla birlikte sizin yanınızda yer alıyoruz.”

KİŞİSEL GELİŞİMDE REHBERLİK

Doğru Kişisel Yönlendirme

Bilimsel temelli ve kariyer odaklı bireysel
psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunuyoruz.

Potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak için bilgi, beceri ve yetenekleriniz doğrultusunda CV ve transkriptiniz değerlendirilerek size özgü bir yol haritası çizilmektedir. Tüm hayatınızı şekillendirecek bu süreçte psikolojik danışmanlar, klinik psikologlar ve deneyimli koçlarımızla çalışıyoruz. Potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı oluyoruz.

YURT DIŞINDA YERLEŞİK AKADEMİK KADRO

Yurt dışında yerleşik akademik kadro

Ulusal ve uluslararası düzeyde yayınları, başarıları ve ödülleri olan akademik danışmanlarımızla sizi ihtiyaçlarınıza uygun şekilde yönlendiriyoruz.

Uzun vadede geleceğiniz üzerinde olumlu etkiler oluşturmayı amaçlıyoruz.

HUKUKİ DANIŞMANLIKTA ÖNCÜLÜK

YURT DIŞINA YERLEŞİME DESTEK

Yurtdışında eğitim almak sadece yeni bir
başlangıç değil, aynı zamanda heyecan verici bir maceradır.

“Avukatlar ve hukuki danışmanlarımızla yurt dışına yerleşim sürecinde gerekli işlemlerde (vize, oturum ve banka işlemleri ile yurt dışı sağlık sigortası düzenlenmesi ve kira sözleşmesi vb.) hukuki danışmanlık veriyoruz.”